Εκτύπωση

Teeling Single Grain Ουίσκι 700ml

Teeling Single Grain Ουίσκι 700ml
43,40 €
Περιγραφή

Teeling Single Grain Ουίσκι 700ml

Η Teeling Family είναι μία από τις πρώτες οικογένειες στην Ιρλανδία που δραστηριοποιήθηκαν στην παραγωγή Whiskey, ήδη από το 1782. To Teeling είναι ένα ιρλανδέζικο Whiskey το οποίο παράγεται από ένα ασυνήθιστο μείγμα 95% καλαμποκιού και 5% βυνοποιημένου κριθαριού που έχει περάσει από τριπλή απόσταξη και έχει ωριμάσει αποκλειστικά σε γαλλικά δρύινα βαρέλια στα οποία προηγουμένως είχε παλαιώσει κρασί ποικιλίας Cabernet Sauvignon από την Καλιφόρνια, παράγοντας ένα πραγματικά μοναδικό ιρλανδέζικο whiskey. Η χρησιμοποίηση καλαμποκιού προσδίδει ελαφρώς γλυκιά γεύση, η οποία σε συνδυασμό με την διαδικασία απόσταξης στήλης παρέχει μια ελαφριά και απαλή γεύση. Η χρησιμοποίηση βαρελιών από Cabernet Sauvignon δίνουν αρώματα κόκκινων φρούτων και γλυκών μπαχαρικών, μαζί με έναν ιδιαίτερο τανικό χαρακτήρα.

Εταιρικό Προφίλ

Το 1996 η κάβα BPLUS άνοιξε τις πόρτες της στην λιανική και χονδρική αγορά. Με χιλιάδες κωδικούς προϊόντων και το καταρτισμένο και πρόθυμο προσωπικό μας, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε.
Στο κατάστημά μας θα βρείτε τεράστια ποικιλία ποτών, κρασιών, μπύρας, αφεψημάτων και μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας σύνθεση καλαθιού ώστε να προσφέρετε στους αγαπημένους σας μοναδικά καλάθια δώρων.

Εταιρικοί Πελάτες

Πολλοί επαγγελματίες μας εμπιστεύονται.
Γίνετε τώρα και εσείς μέλος των εταιρικών μας πελατών.

Διατίθενται υπηρεσίες χονδρικής πώλησης.
Θα χαρούμε να σας προσθέσουμε στο δίκτυο συνεργατών μας.
Για περισσότερες πληροφορίες, τιμές και όρους συνεργασίας παρακαλόυμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 231 1244402 & 231 1244403.

Επικοινωνία

Διεύθυνση:
Πολυτεχνείου 37 - Θεσσαλονίκη
Ελλάδα

email:
betapluscava@gmail.com

Τηλέφωνα:
231 1244402
231 1244403

JUMP TO TOP