Εκτύπωση

Glenfiddich 15Y Whiskey 700ml

Glenfiddich 15 Years Old Single Malt Ουίσκι 700ml
53,00 €
Περιγραφή

Glenfiddich 15 Years Old Single Malt Ουίσκι 700ml

Ένα από τα πιο πολυβραβευμένα οικογενειακά αποστακτήρια παραγωγής Single Malt Whisky στο Speyside που χτίστηκε από την αρχή, με την οικογένεια του William Grant να τοποθετεί την κάθε πέτρα.

Μετά από ωρίμαση σε Αμερικάνικα και Ευρωπαϊκά βαρέλια, το ουίσκι χαρμανιάζεται και μπαίνει σε σύστημα παλαίωσης τύπου Solera, όμοιο με αυτό των Sherry.Κομψό άρωμα που θυμίζει sherry, με ώριμα εσπεριδοειδή και διακριτικές νότες καπνού. Στο στόμα είναι μέτριο με κυρίαρχη τη σταφίδα και τα γλυκά μπαχαρικά, ενώ η επίγευση κυριολεκτικά κατακλύζεται από ζαχαρωμένα φρούτα.Παράχθηκε για πρώτη φορά το 1998 και έκτοτε έχει κερδίσει κριτικούς και καταναλωτές.

Εταιρικό Προφίλ

Το 1996 η κάβα BPLUS άνοιξε τις πόρτες της στην λιανική και χονδρική αγορά. Με χιλιάδες κωδικούς προϊόντων και το καταρτισμένο και πρόθυμο προσωπικό μας, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουμε.
Στο κατάστημά μας θα βρείτε τεράστια ποικιλία ποτών, κρασιών, μπύρας, αφεψημάτων και μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας σύνθεση καλαθιού ώστε να προσφέρετε στους αγαπημένους σας μοναδικά καλάθια δώρων.

Εταιρικοί Πελάτες

Πολλοί επαγγελματίες μας εμπιστεύονται.
Γίνετε τώρα και εσείς μέλος των εταιρικών μας πελατών.

Διατίθενται υπηρεσίες χονδρικής πώλησης.
Θα χαρούμε να σας προσθέσουμε στο δίκτυο συνεργατών μας.
Για περισσότερες πληροφορίες, τιμές και όρους συνεργασίας παρακαλόυμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 231 1244402 & 231 1244403.

Επικοινωνία

Διεύθυνση:
Πολυτεχνείου 37 - Θεσσαλονίκη
Ελλάδα

email:
betapluscava@gmail.com

Τηλέφωνα:
231 1244402
231 1244403

JUMP TO TOP